„Добър ден”– стихове за красивото и доброто

В навечерието на Деня на народните будители в  Никопол бе представена новата книга със стихове на госпожа Юлия Иванова - „Добър ден”.  Стихове за деца и възрастни, за доброто и красивото, за песимизма и оптимизма на дните в които живеем, за силата да  откриваме важните неща в живота, за вярата в щастливото утре. Събитието, организирано от НЧ” Напредък 1871”  и Община Никопол, бе повод никополската общественост да поднесе своето уважение и  преклонение пред високия професионализъм и непрестанния стремеж на г-жа Иванова да утвърждава красотата и любовта към  българския език .

Присъстващите поднесоха много цветя, аплодисменти  и пожелания  за здраве и още творчески успехи. От името на кмета на Община Никопол бе връчен поздравителен адрес.

 

УВАЖАЕМА  ГОСПОЖО ИВАНОВА,

 

Приемете моите най-сърдечни поздрави по повод представянето на Вашата пета стихосбирка „ Добър  ден”.

В навечерието на един от най-светлите български празници – Деня на народните будители, ние се прекланяме пред Вашата непрестанна любов към словото.

Приветствам Вашия професионализъм, отговорността и усилията, които винаги сте полагали за опазването на българския език, за издигането му като най-висока ценност.

Изразявам уважение към творческия Ви труд и красотата на Вашето слово, с които житейските Ви послания достигат до хората.

Убеден съм, че книгата Ви ще достигне до сърцето на всеки, докоснал се до нея.

Обществото ни има нужда от хора като Вас – носители на богата духовност и радетели на най-скъпото наследство на един народ – неговата идентичност.

Пожелавам Ви от сърце много нови творчески успехи, здраве и сили!

 

ИВЕЛИН САВОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА НИКОПОЛ