Новини
Мерките за превенция на коронавирус COVID–19 в община Никопол продължават
07.05.2020

Въпреки метереолигичната обстановка и през празничният ден, в селищата на община Никопол продължават мероприятията свързани с дезинфекцията на улиците, площадите ,  детските площадки, паркови пространства и други обществени места. При строго спазване на всички санитарно-хигиенни изисквания, за пореден път по график  с  помощта на специално  оборудвана кола на противопожарна  служба  - Белене и специалисти от общинска администрация – Никопол се извърши дезинфекция на посочените обекти.

Решението на правителството за поетапно отпускане на строгите мерки в борбата срещу заразата не означава да бъдем безотговорни и недисциплинирани.

Противоепидемичните мерки, препоръчани от Министерство на здравеопазването трябва да продължат да се спазват, за да не губи смисъл направеното до тук и като финансов, и като човешки ресурс. От това зависи здравето и живота на всички.

 

Ръководството на Община Никопол, благодари на служителите и доброволците, които ежедневно изпълняват отговорната задача за осигуряване мерките на превенция   в борбата с КОВИД -19. Тези мерки са животоспасяващи.

 

            Дезинфекцията на населените места ще продължи и през следващите дни по утвърдения график.


ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ СРЕЩУ КОВИД -19
ОП "РР"