ОБЩИНА НИКОПОЛ СТАРТИРА ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ

Дата на публикуване: 02.04.2020 00:00

В изпълнение на националните и местни мерки, предприети за борба срещу  КОВИД  -19, Община Никопол стартира дарителска кампания .

Кампанията има за цел набирането на средства и продукти в подкрепа на усилията на Общинския оперативен  щаб и подпомогне работата на медиците, които на първа линия водят борба с коронавируса, както и да осигури необходимите ресурси за поддържане на здравословна среда на живот и за подпомагане на хората в нужда.

Oбщина Никопол, пpизовава гражданите в условията на извънредно положение да участват в инициативата според възможностите си:  финансово, материално, или чрез доставка на храни,  с  което ще допринесат в борбата за  защита на населението от общината от все по-тревожното разпространение на вируса.

 Дарените средства ще се използват за осигуряване на лични предпазни  средства, консумативи, медицинско оборудване за Многопрофилна болница за активно лечение – Никопол, Домашен социален патронаж – Никопол и с. Новачене, самотно живеещи, болни и трудно подвижни хора.

Ако желаете да се включите в дарителската кампания, може да го направите :

За дарения на парични средства:

  1. Да извършите превод по дарителската банкова сметка на Община Никопол:

IBAN: BG07STSA 9300 8470 0000 00

BIC: STSABGSF

Код на вид плащане : 44 51 00

          „Банка  ДСК“ ЕАД

или

  1. Да изпратите пощенски запис чрез Български пощи, или паричен превод по куриер / Еконт, Спиди, др. /, с получател:

Община Никопол, гр. Никопол, П.К. 5940, ул.“Ал. Стамболийски“ № 5, Мирослава Славчева Маринова - деловодство

или

  1. Да внесете сумата в брой на касите във всяко кметство, или кметско наместничество в община Никопол, или в Общинска администрация  - Никопол /Център за обслужване на гражданите/.

За дарения в продукти:

  1. Следва да се свържете със служител на Община Никопол на тел.: 0878 78 20 79, като уточните вида и начина на предаване на дарението.

 

С всеки дарител ще бъде сключен договор за дарение!

 

За контакти за сключване на договорите за дарение :

Николай  Илиев – тел.: 0879 25 94 43 ;

Елия Ангелова – тел.: 0878 78 20 59