Новини
Кметът на Община Никопол д-р Валерий Желязков връчи ключовете от нов училищен автобус на директора на ОУ „Патриарх Евтимий“ с.Новачене за обезпечаване нуждите на училището.
04.04.2017

Автобусът е дарение от Министерството на образованието и науката на Община Никопол. С него ще бъде осигурено превозването на учениците от селата Бацова махала, Санадиново, Дебово, Асеново и Муселиево до учебното заведение, както и пътуващите деца от с.Бацова махала и Санадиново до детска градина „Георги Иванов“ в с. Новачене. Моторното превозно средство ще подобри качеството и сигурността за транспортирането на учениците и децата. Автобусът е 16-местен, марка „Ситроен-Джъмпер“ и е обзаведен с всички необходими средства за безопасно транспортиране на учениците и децата -колани, ремъци за хващане в салона,ограничител на скоростта, заключващи се врати и др. Д-р Желязков пожела здраве и безаварийно каране с новия модерен автобус, който ще облекчи много пътуващите ученици и деца от домовете им до  училището и детската градина.

Това е седмият автобус, дарен от Министерството на образованието и науката на Община Никопол, с който  започва поетапната подмяна на наличните училищни автобуси, някои от които вече са с над 10 години експлоатация.

/assets/novini/04_2017/IMG_3424.JPG

/assets/novini/04_2017/IMG_3429.JPG

/assets/novini/04_2017/IMG_3432.JPG

/assets/novini/04_2017/IMG_3433.JPG